Nejnovější recenze ze sekce Lampy pro světelnou terapii
- Krásný malinký
- Velmi příjemný
- Napíná pleť
Používám ho měs. a jsem s ním velmi spokojená. Lehký příjemný do ruky. K němu mám od Medik8 hydratační sérum.
- skvělá svítivost
- lehký
- kompaktní
- pouzdro přibaleno
Krásná barva, kvalita a funkčnost !
Změna atmosféry již s prvním zapnutím.
Přístroj používám již druhý měsíc. První výsledky: zredukované vrásky na tvářích a čele. Doporučuji.
bezva!!!
- snadná manipulace, napomáhá uvolnění svalů
- po dvouměsíčním použivání nesvítí část červených diod
- Plní svůj ucel
- Žádné jsem neshledal
Výborný
- výrobek používám krátce, výsledky z používání jsou zatím velice slibné
- Úžasná cena u tohoto dodavatele
- Starší verze produktu používám přes 20 let s úžasnými výsledky např. zmizela viditelná jizva
Od výrobce značně podražila :(
Lehoučký "Yalong Trade Breasts light," jsem našel až po pořádné procházce internetovými prodejci. Všechny přístroje biolamp jsou na stejném principu, ale dát za ně 4-23 tis. se mi nechtělo, tato je bezva (9 svícení tj. intenzit, lehoučká, praktická ...). Osobně hodnotím svítivost, lehké a jednoduché provedení. Adaptér má kabel cca 1m ale osobně používám prodlužov. kabel, takže naprosto v pohodě! Z 10 hodnotím na 9 (pro krátký kabel) jinak není co vytknout!!! Bezva na léčbu šlach, úponů, nehtů, regeneraci pokožky atd. U mne bezva produkt!
- Vypadá celkem hezky
- Je to lampička
- Je to podvod
- Není žádný důvod, proč by měl výrobek fungovat
Prakticky není jediný důvod, proč by Somavedic lampičky měli fungovat. Je to čistý a předražený podvod.
- 3 teploty barev (terapie, práce, večer)
- pěkný jednoduchý design
- nízká váha
- jednoduché ovládání
- helps in preventive therapy
nothing comes to mind
- Světlo z něj vyzařuje jakousi jemnost, měkkost
- V jeho blízkosti jsem cítila zklidnění
- Skvěle zklidní rozbouřené emoce
- Překvapivě málo informací o tom, jak přesně má fungovat
Somavedic doporučuji lidem, kteří cítí, že jejich život se neubírá tím nejsprávnějším směrem. Skvěle dokáže zharmonizovat jak emoce, tak okolí, ve kterém momentálně působí. Váš domov se díky Somavedicu stane bezpečným a harmonickým prostředím, pokud tomu momentálně takhle není.
- Pomáhá.
- Hodně pálí.
- příjemné světlo
- téměř hmatatelná harmonizace prostoru
- vše přiložené k přístroji znásobí své vlastnosti
- bez hluku
- vyšší cena
Tento přístroj naprosto předčil má očekávání. Nevydává žádný hluk, má příjemné a nerušící světlo. Cokoliv, co se od něj nabíjí, znásobí svůj účinek. Sama jsem jej používala k nabíjení vody, esenciálních olejů i věcí pro mé klienty. Do několika dní byl znát i jeho účinek na harmonizaci prostoru a osob v něm. Vypjatá situace doma se zklidnila. Já jsem i přes nedostatek spánku byla schopna skvěle fungovat. Cena je sice vyšší, ale vzhledem k účinkům se bohatě vrátí.
- dekorativní předmět
- kvalitní produkt
- opravdu pomáhá
- vyzařuje příjemné, měkké světlo
- harmonizuje a zklidňuje
- lepší a vydatnější spánek
- zlepšuje kvalitu pitné vody
- vyšší cena
- málo informací o produktu na oficiálních webových stránkách výrobce
- slabý marketing
Somavedic harmonizuje nejen prostředí, ale i organismus. Při jeho používání jsem se cítila klidnější, vyrovnanější, zlepšila se mi kvalita spánku, oceňuji i eliminaci elektrosmogu a geopatogenních zón, což v současné době vnímám jako velký problém. Somavedic je kromě již zmíněných pozitivních účinků i velmi dekorativní předmět, který vyzařuje příjemné, měkké světlo a krásně doplní každý interiér. Doporučuji ho nejen pro zdravé osoby, ale i jako vhodný prostředek v rámci alternativních metod léčby pro nemocné. Nevýhodu vidím zejména ve vyšší ceně, webové stránky výrobce by měly poskytovat více praktických a užitečných informací, recenze zákazníků apod.
opravdu pomáhá
Zobrazuji 41 - 60 ze 187 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...10 Další »