Nejnovější recenze ze sekce Lampy pro světelnou terapii

Přidáno: 14. srpna 2018

Nedoporučuje produkt
  • Na testování jsem se moc těšila. Trpím na nespavost, doufala jsem, že by lampa mohla pomoci, ale bohužel nic se nestalo. První noc se mi spalo dobře, měla jsem radost, že to bude lampou, ale další noci už jsem opět nespala. Nikdo z rodiny nepocitoval žádné změny. Jen můry se od lampy nemohly odtrhnout. Lampu bych si určitě za takové peníze nepořídila.

Nedoporučuje produkt
  • Somavedic lampa je moc krásný doplněk interiéru ovšem totálně nevhodný když jsou doma malé děti.Krasne svítí ale spát se při něm nedá a jako nejdůležitější o jeho účinnosti.Ta není naprosto žádná nepocitili jsme s rodinou vůbec žádný vliv lampy na nas spánek nebo náladu.Za ty peníze bych ho rozhodně nepořídila a vlastně ani zadarmo už ne:)

Nedoporučuje produkt
  • Lampa je hezký doplněk do bytu, těšila jsem se jak budu lépe spát, ale bohužel musím konstatovat, že jsem nepocítila vůbec nic. Žádné změny ve spánku, ani přes den. Snažila jsem se dodržovat pitný režim. V noci bylo světlo občas hodně intenzivní, takže jsem lampu musela přemístit.

Nedoporučuje produkt
  • Lampa má pěkný design a pěkně svítí. Nepocítila jsem žádný účinek, na nespavost to nefungovalo, spíš naopak se mi v noci u toho světla špatně spalo. Podle mě jsou to vyhozené peníze a nikomu bych tuto lampu jako koupi nedoporučila, jedině kdyby si to někdo chtěl koupit kvůli designu.

Přidáno: 10. srpna 2018

Doporučuje produkt
  • Somavedic je produkt, který mohou ocenit všichni, kdo trpí nespavostí. Myslím, že si designeři vyhráli velmi dobře se vzhledem výrobku, který se hodí do každého interiéru. Bohužel v tomto případě nemohu posoudit, zda se nejedná pouze o placebo efekt, nebo se cítím skutečně lépe.

Přidáno: 7. srpna 2018

Nedoporučuje produkt
  • Lampa je krasna dekorace, fajn příjemně sviti, 1.dny po zapnutí jsme meli pocit ze je v byte lepsi vzduch-takovy čistší svezi, vodu kterou jsme přikládali jsme popijeli-ale u ni jsme nic nepocitovali
  • Dcera byva casto nemocna-doufala jsem ve vylepšení jejiho zdravotního stavu, ale bohuzel se nic nezmnenilo, nachlazení se objevovalo stejne jako predtim...

Přidáno: 4. července 2018

Doporučuje produkt
  • Somavedic je harmonizační lampa, která vám zajistí zdravý spánek a klidné prostředí. Je parádní prostředek pro relax a navození opravdové pohody pro tělo i ducha. Její krásné a konejšivé světlo prozáří naše chvíle zlepší náladu a zharmonizuje celé tělo. Pyšní se krásným designem, který zaujme každého!

Ověřený zákazník MALL.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 19. června 2018

Zakoupeno v MALL.CZ

Doporučuje produkt

Je to věcm která vám naprosto změní život....od prvni chvile co jsme homěli doma jsem se tam začala cítit jako na horách...najednou jakoby vzduch byl čistší a vše takové zářivé.....hned na to se nám zčali pročišťovat vztahy, čištění stále pokračuje a nevím jak dlouho to potrvá, ale jsem za to ráda...

Přidáno: 10. června 2018

Doporučuje produkt
  • Tuto lampu máme v práci. :-) Je zapnutá téměř nepřetržitě a v tom prostoru je to fakt znát. Nabíjí pozitivní energií. Třešničkou je, že se zákazníci cítí u nás v obchůdku prostě dobře. :-) A my samozřejmě taky! Je fajn, že existují takové harmonizační věci. :-) Ale myslím si, že jen lampa ke šťastněému a zdravému životu nestačí. Prostě musíme na sobě makat tak či tak, no. :-)))

Přidáno: 25. května 2018

Doporučuje produkt
  • Somavedic je harmonizační lampa, která vám zajistí zdravý spánek a klidné prostředí, jůůů, tak tohle je tedy pecka!! Moc se mi líbí a navíc ty její účinky jsou opravdu perfektní a mají krásný účinek nejen na duši, ale i na spánek. Moc ráda u toho čtu nebo jen realxuji

Ověřený zákazník Electro World Ověřený zákazník

Přidáno: 18. listopadu 2017

Zakoupeno v Electro World

Doporučuje produkt

Po týdnu používání cítím, že působení světla z lampy funguje. Mám lepší náladu. Snad to není jen placebo efekt.

Ověřený zákazník MALL.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 10. listopadu 2017

Zakoupeno v MALL.CZ

Doporučuje produkt

Příjemné světlo v zimním období, kdy je nedostatek slunečního záření. Při použití je nutné připojit přístroj do zásuvky, kabel dlouhý cca 1 m.

Registrovaný uživatel Registrovaný uživatel

Přidáno: 12. července 2017

Doporučuje produkt
  • ergonomický tvar - dobře padne do ruky, skladná

Trpím na opary, s lampou zkrátím dobu oparu více než o polovinu, používala jsem i na bolavé koleno po operaci i hojení jizvy a bezva, s výrobkem jsme nadmíru spokojeni celá rodina

Ověřený zákazník Prozdravi.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 11. května 2017

Zakoupeno v Prozdravi.cz

Doporučuje produkt

doporučuji, během pár dní pomohlo,pro bolesti kolene jsem nemohl chodit a za týden už jsem jezdil na kole bez problémů

Beurer TL 40

Beurer TL 40

Ověřený zákazník OKAY.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 25. listopadu 2016

Zakoupeno v OKAY.cz

Doporučuje produkt
  • pěkný desing, na stůl i na zeď,
  • zatím jsem nic nezjistil

doporučuji, po týdnu používání se cítím líp,

Biostimul BS 303

Biostimul BS 303

Ověřený zákazník Zdravý-obchod Zdravy-obchod

Přidáno: 6. listopadu 2016

Zakoupeno v Zdravý-obchod

• Jenoduchost aplikace
  • Rychlá odezva

Vždy když se něco přihodí - nemoc, úraz atd., mám jej vždy po ruce. Aplikuji téměř na vše. I když je trošku vyšší pořizovací cena, rozhodně všem doporučuji. I naše malé děti, si již na světýlko zvykly-samy si o něj řeknou...:).

Je to jistota

Ověřený zákazník Lekarnadomu.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 8. března 2016

Zakoupeno v Lekarnadomu.cz

Doporučuje produkt
  • Tlumí bolest v kolenou - hlavní důvod koupě.
  • Zatím nic.

Biolampu Biobeam 940 jsem vybral po prostudování parametrů biolamp různých výrobců.
Zkušenost mám zatím jen krátkodobou, po týdenním používání se bolest v kolenou zmírnila. Objektivnější hodnocení bude možné až po využívání účinků lampy po delší dobu.
K lampě by byl vhodný nějaký stojánek, kterým by bylo možné nastavit lampu do správné polohy ozařování.

Ověřený zákazník ElektroCR.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 28. února 2016

Zakoupeno v ElektroCR.cz

Doporučuje produkt

doporučuji, vhodné na pracovní stůl

Ověřený zákazník Lekarnadomu.cz Ověřený zákazník

ok

Anonym Anonym

Přidáno: 7. ledna 2016

• jednoduchá obsluha
  • opravdu pomáhá při pravidelné dlouhodobější aplikaci
  • záruka
  • bezporuchovost
  • vhodné pro ty, kteří chtějí omezit svou spotřebu léků
  • dobrý poměr kvalita- cena
  • není to pro nedůsledné nedočkavce, kteří očekávají okamžité výsledky

Nejsem specialista na elektroniku :). Přístroj funguje, jak píší. Mám artritidu, užívám dost léků, nechtěla jsem se cpát dalšími. Ulevuje mi už 8 let od největších bolestí nejen kloubů na rukách a v rameni.V rodině jsme našli využití při zánětu mandlí, uší nebo nosních dutin! Takže u nás má lampa mnohem širší využití Za celou dobu pravidelného používání žádná závada! Je to skvělý pomocník. Vím, že jsou i další podobné přístroje - univerzální na kůži i klouby, zkoušela jsem, ale neměly stejný efekt. Tato 940 mi vyhovuje a jsem velmi spokojená, že ji mám!

Zobrazuji 121 - 140 ze 187 recenzí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...10